Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vegetariánský prejt

11. 10. 2012

 

Vegetariánský prejt (čočka s rýží)
 
Uvaříme rýži a čočku (každé zvlášť). Drobně nakrájenou cibuli na oleji lehce osmahneme – jen do světle žluta. Smícháme rýži, čočku, přidáme cibulku, osolíme podle chuti a okořeníme česnekem, trochou mletého kmínu, pepře a závějí majoránky. Dobře promícháme. Máme-li, můžeme přidat i droboučce nakrájené syrové kyselé zelí (asi polévkovou lžíci na dvě porce). Není však podmínkou.
Podáváme se salátem z kysaného zelí nebo s kyselou okurkou. Dobrou chuť!
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA