Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovenská kapustnica od Pavly

11. 10. 2012

 

Slovenská kapustnica od Pavly Vodrážkové
 
 
Potřebuješ dobré kyselé zelí, dáš ho do hrnce i se šťávou zelnou. Zaleješ patřičným množstvím vody, přidáš vepřové maso rozličné: ocásek, bůček, žebra, krkovičku a pod. Nakrájíš si cibuli a přidáš spolu s celým pepřem, novým kořením, kmínem a bobkovým listem (1-2) a několika kousky pokrájených jablek a brambor. Vodu do polévky během vaření doléváme. Vaříš až do změknutí. Před dovařením můžeš přidat klobásku. Může se podávat na talíř i se smetanou, ale jen tomu, kdo to má rád.
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA