Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jehněčí pečeně na česneku

11. 10. 2012

 

JEHNĚČÍ PEČENĚ NA ČESNEKU
 
 
Suroviny:
1 kg jehněčí kýty   1 lžíce grilovací koření   2 lžíce oleje   1 ks cibule   300 ml vody   7 ks (stroužku) česneku   2 lžíce másla   2 ks mrkve   150 g mražených fazolových lusků   sůl, koriandr, kerblík
Příprava:
Maso odblaníme a nakrájíme na plátky. Osolíme a potřeme kořením. Cibuli nakrájíme, dáme do vymazaného pekáčku, poklademe kousky masa, zalijeme vodou a přikryté dusíme v troubě asi 40 minut.
Maso posypeme plátky česneku, přidáme lžíci másla, případně podlijeme trochou teplé vody a dopečeme v troubě.
Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka, dáme na rozpuštěné máslo, osolíme, přidáme lžíci vody a dusíme dopoloměkka. Přidáme fazolky a dusíme doměkka, případně ještě podlijeme vodou.
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA