Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buchta z kefíru

11. 10. 2012

 

Buchta z kefíru - výborná
 
 
Ingredience:
Těsto: 250 g hladké mouky, 100 g polohrubé mouky, 120 g cukru krupice, 1 vejce, 1 kefír, 200 ml oleje, 1 lžíce sody, 2 lžíce kakaa
Poleva: 1 čokoláda na vaření, 1 zakysaná smetana
Postup přípravy: Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a vymícháme hladké těsto. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme tak, jak jste zvyklí dle vaší trouby. Já pekla na 170 °C asi 20-25 minut. Musíte zkusit špejlí, zda se těsto nelepí.
Na vychladlou buchtu natřeme polevu (krém) z rozpuštěné čokolády na vaření a zakysané smetany.
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA