Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládový dortík měkkoučký

31. 10. 2012

 

Čokoládový dortík měkkoučký
-převzato z francouzské kuchyně
 
1 kelímek jogurtu
2 kelímky mouky
1 kelímek cukru
¾ kelímku oleje
3 vejce
1 prášek do pečiva
2 tabulky čokolády na vaření
 
 
Čokoládu rozlámat a nechat roztavit ve vodní lázni což je nádobka vložená do větší se zahřívanou vodou.
Všechny ostatní ingredience smíchat : nejdříve prdopeč s moukou, pak ostatní a nakonec přidat rozpuštěnou čokoládu.
Vymazat formu máslem a vlít těsto.
Péct 15 min při 180°C, pak ještě 15 min při 150, každý podle své trouby.
Pozor : koláček musí být upečený pouze na povrchu, uvnitř musí zůstat zcela rozbředlý a mazlavý jak bahno při jarním tání !
Pak je to teprve ta pravá namka !
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA